H2Booster

Recensies

Martin Bakker

Na het lezen over browngas en de voordelen  die het je geeft  zijn wij bij H2booster terecht gekomen. We gebruiken het apparaat nu 4 weken en zijn er zeer tevreden over.Ook de persoonlijke uitleg van Rudolf hebben wij als zeer positief ervaren. Kortom een aanrader

Yolanda Groeneveld

Uitstekende service en fijn apparaat! Warm aanbevolen. Wetenschappelijk onderzoek bewijst ook duidelijk het nut van deze therapie.

Lia van den Bos

Heb een stuk meer lucht bij gebruik ervan. Ook de stoelgang is erbij gebaat. Dus super tevreden en raad het iedereen aan.

Gerrie Wesselink, Keijenborg

Sinds ik de H2Booster gebruik zijn mijn reumatische klachten al veel minder geworden en voel mij fitter en slaap beter.

Harry van Lent

Goed voor je gezondheid! Voor van alles goed! Moeders had 2e graads brandwond en was goed geholpen door de waterstoftherapie! Binnen 2 weken was haar hele onderarm genezen!

Isa Grijsels

Een verrassing die ik niet verwachtte, probeer het een tijd, na 6 maanden merk ik verlichting met name in de allergie afdeling een geweldig simpel te gebruiken maschine. Ademen, drinken, voetbalden alle drie geweldige toepassingen dank Rudolf voor je geweldige support

Lorinda Schaalje

Ben in maart begonnen met de H2Booster en mijn leven is compleet veranderd. Had al heel mijn leven pijn vanwege weke delen reuma. Behoorlijk veel. Kon soms zelfs niet eens normaal een mok vasthouden. Nadat ik ben begonnen met de H2Booster heb ik geen pijn meer en kan weer leven zoals ieder ander. Zeker een aanrader.

Devrim Tanfer

Erg tevreden over het apparaat. Voel mezelf een stuk energieker gedurende de dag. Goede persoonlijke services, erg fijn!

Marlien

Het eerste wat ik merkte was dat ik direct beter ging slapen. De pijn als gevolg van mijn botziekte nam niet direct af, maar veranderde van soort pijn. Hierna was ik een aantal weken volledig pijnvrij..een verademing!!

Helaas is het geen tovermiddel de ziekte volledig uitroeit, maar de pijn is minder heftig. De ontsteking zet voor mijn gevoel minder sterk door en trekt sneller weg.

Ik durfde er eigenlijk niet eens meer op te hopen dat er nog iets kon helpen dat geen bijwerkingen heeft. Nu ik zeker weet dat het effect heeft, hoop ik dat het ook veel anderen kan gaan helpen!"

Marlien Labree

Zoveel baat bij de H2booster. Ik gebruik normaal 2 pufjes per dag nu nog 2 per week.

Zoveel meer lucht en mijn nachtrust is ook veel beter!

Johannes Treuren

Ik had een nare ontsteking achter in mij keel, die ernstige vormen aannam. Het gebruik van de H2Booster zorgde ervoor dat die ontsteking in 3 dagen met meer dan de helft slonk, om tenslotte geheel te verdwijnen. Ik gebruik de Booster nu elke nacht, omdat ik ook merkte dat mijn energie enorm toenam. Wat een geweldig apparaat!

Leo Stoter

Helpt mij om, elke keer weer, fysiek en mentaal in balans te komen. Blijkbaar, dat de energie die je er in stopt, er ook weer uit komt. Erg blij dat ik er veel profijt van heb.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?