H2Booster

Boost your life!

Met dit apparaat heeft u toegang tot één van de krachtigste middelen om uw lichaam en gezondheid een boost te geven. De H2Booster maakt door elektrolyse van water Waterstofgas, Zuurstof en Elektrisch geladen water. Dit gasmengsel wordt ook wel Brown’s gas of Hydroxy genoemd.

h2booster waterstoftherapie Een waterboostermachine met een fles water erop.

Introductie

Sinds 2007 zijn er meer dan 1.000 studies naar Waterstof Therapie gedaan in vooral Japan. In Japan wordt Waterstof Therapie al grootschalig in ziekenhuizen toegepast en worden ambulances met deze systemen uitgerust. In Korea en China is Waterstof Therapie halverwege 2020 ingezet bij behandeling van COVID-19 patiënten die op de IC belandden, waar het de schade door toediening van verhoogde zuurstof niveaus beperkt.

De H2Booster maakt d.m.v. elektrolyse van gedistilleerd water waterstofgas, zuurstof en elektrisch geladen water. Dit gasmengsel wordt ook wel Brown’s gas of Hydroxy genoemd. Doordat dit complete gasmengsel wordt ingeademd of anderszins toegepast, heeft u baat bij elk afzonderlijke component:

  • Waterstof moleculen (H₂) werken als een selectieve antioxidant en neutraliseren de meest schadelijke vrije radicalen in het lichaam. Hierbij komt energie vrij die het lichaam nuttig kan gebruiken. De vrije radicalen worden omgezet in water, waardoor het lichaam wordt gehydrateerd.
  •  Zuurstof (O₂) hebben we nodig voor de verbrandingsprocessen in het lichaam. Doordat de H2Booster zowel zuurstof als waterstof levert, bestaat er geen gevaar voor hypoxie (zuurstofgebrek). Bij waterstof therapie apparaten die de zuurstof afscheiden en dus alleen waterstof leveren, kan dit wel voorkomen.
  • Electrisch geladen water is een vorm van water (H₂O) die extra elektronen heeft opgenomen. Dit wordt ook wel een koud plasma genoemd. Deze extra elektronen geven het watermolecuul meer energie. In het lichaam worden deze extra elektronen weer worden afgegeven aan vrije radicalen. Ook dit geeft het lichaam extra energie en een betere hydratatie.

Verantwoordelijkheid

Waterstof wordt al door veel mensen met hele mooie resultaten gebruikt, zowel in Nederland als in veel andere landen. In Japan wordt het bijvoorbeeld ook ingezet in zuurstofbars en welness centra. 

Nu vraagt u zich misschien af of er risico’s kleven aan het gebruik van waterstof. Het enige risico dat wij kunnen bedenken, is het feit dat waterstof het immuunsysteem activeert. Dus mensen die om medische redenen hun immuunsysteem onderdrukken, zoals mensen met een donororgaan, kunnen beter afzien van waterstof therapie en moeten zeker hun behandelend arts raadplegen. Ook kan het zijn dat het lichaam moet wennen aan het gebruik van waterstof; Je lichaam krijgt ineens veel meer energie! Daardoor kunnen herstelprocessen en ontgiftings processen in het lichaam op gang komen die in het begin van het gebruik ook lichte klachten kunnen geven. Het is daarom voor de meeste mensen verstandig het gebruik van waterstof geleidelijk op te bouwen.

Open vuur vermijden
Verder bestaat er een klein gevaar dat een vlam via de neusbril in de achterste fles slaat. Die fles zal dan openscheuren. Daarom moet bij het gebruik van de H2Booster roken en open vuur vermeden worden.

De H2Booster produceert ongeveer 800 ml Brown’s Gas per minuut. In Japan wordt per patiënt 1.000 tot 1.200 ml Brown’s gas per minuut toegediend. Door de lagere concentratie en de bijmenging van buitenlucht, maakt dat het gasmengsel dat ingeademd wordt, onder de explosiegrens van waterstof ligt. Dat een vlam in de longen zou slaan, wordt dan ook onmogelijk geacht. Maar toch, voorkomen is beter dan genezen, dus vermijd roken en open vuur tijdens het gebruik van de H2Booster.

Waterstof kan op vier manieren worden toegepast:

  1. Door het drinken van waterstofrijk water
  2. Door het in te ademen
  3. Door het gas via de huid op te laten nemen
  4. Door waterstofrijk water via de huid op te laten nemen

De meest efficiënte van deze methodes, is het inademen van de waterstof. Via de longen neemt u het meeste op en verspreidt de waterstof het snelst door het lichaam en heeft het de beste therapeutische werking.

Indien u gevoelig bent voor nieuwe ervaringen of u heeft een zwakke gezondheid, is het raadzaam om voorzichtig met de inhalatie te beginnen. Bijvoorbeeld 5 minuten voor de eerste keer.
Merkt u dan binnen een paar uur geen negatieve reactie van uw lichaam, dan kunt u de tijd verlengen. Zo ook de daarop volgende dagen de tijd aan het inhalatieapparaat verlengen tot de duur die u als prettig ervaart of nodig acht.

Merkt u wel een verandering in uw lichaam en ervaart u dat niet als prettig, dan is het raadzaam of de volgende dag pas weer wat waterstof te nemen, en wellicht zelfs iets korter (dus een kleinere dosering) dan de vorige keer. Een negatieve reactie is niet per se slecht. Het is een teken dat de waterstof iets doet in uw lichaam en het lichaam zal daar aan wennen. Mogelijk is het een ontgiftingsreactie, of eerst een verergering optreed. Het is voor zwakke of gevoelige mensen raadzaam om deze therapie toe te passen in overleg met een arts of therapeut.
En onthoudt: het gebruik is op eigen risico. Als het lichaam eenmaal gewend is aan de waterstof, dan is er in principe geen bezwaar om een aantal uren per dag waterstof te inhaleren. In Japan wordt bij bepaalde ernstige ziektes zoals Parkinson of Kanker zelfs aangeraden om 6 uur of meer per dag waterstof te gebruiken.

Het overgrote deel van de reacties van mensen is zeer positief.
Waterstof wordt ook gebruikt voor een sneller herstel na intensief sporten, ter verbetering van de huid en bloedvaten, het tegengaan van een kater, het vertragen van het verouderingsproces, het bestrijden van oververmoeidheid, enzovoort enzoverder… De mogelijkheden zijn eindeloos en een ieder ervaart andere voordelen bij het gebruik ervan.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?