H2Booster

Wie heeft er baadt bij waterstoftherapie?

Hebben sporters baadt bij het gebruik van waterstof therapie?

Waterstoftherapie stimuleert het zelfherstellende vermogen van het lichaam: terug naar de balans!

Deze vraag is makkelijk te beantwoorden. Het inhaleren van waterstof is namelijk heel effectief voor sporters.

Wanneer u gebruik maakt van deze techniek verbeterd de fysieke als mentale toestand. En dat is niet alles! Want ook krijg je bewezen meer energie door het gebruik van deze bijzonder efficiënte methode.

Daarbij stimuleert waterstoftherapie het zelfherstellende vermogen van het lichaam.

Maar hoe krijg je meer energie door het gebruik van waterstofgas?

Uit duizenden gepubliceerde onderzoeken de afgelopen tien jaar blijkt;

Dat waterstof vrije radicalen wegvangt (antioxidant) en zodoende de lichaamscellen en daarmee de vitale organen beschermt!

De waterstofmoleculen gaan selectief te werk en ontkrachten niet alle
waardevolle oxidanten; ze verbinden zich alleen met agressieve oxidanten
en uit die verbinding ontstaat weer water. Het hydrateert dus van binnenuit.

Kortom: Waterstof is heel effectief en werkt op heel veel gebieden. Door dit goede gas in te ademen ervaar je meer energie, je immuunsysteem versterkt en je hebt een helderder gevoel in je hoofd, je lichaamsfuncties komen weer in balans.

Waterstof therapie en corona.

Waterstof werkt antiviraal en kan daardoor ingezet worden bij virusinfecties, zoals corona. Bij een corona besmetting treden er vooral symptomen op aan de luchtwegen, zoals hardnekkige hoest en soms een longontsteking. Doordat waterstof geïnhaleerd  wordt, is het direct op de goede plek om zijn herstellende werk te doen.

In China word de waterstof therapie al veelvuldig ingezet bij de behandeling van Covid, en met succes!

Referenties:

Boek: https://www.worldscientific.com/worldscibooks/10.1142/11910#t=aboutBook

Article Hydrogen therapy attenuates irradiation-induced lung damage …

Article Hydrogen gas reduces hyperoxic lung injury via the Nrf2 pathway

Article Effect of Hydrogen-Rich Water on Oxidative Stress, Liver Fun…

Article Hydrogen inhalation protects against acute lung injury induc…

Article Hydrogen inhalation ameliorates ventilator-induced lung injury

Article Inhalation of hydrogen gas reduces infarct size in the rat m…

Article Recent Advances in Hydrogen Research as a Therapeutic Medical Gas

Article Hydrogen inhalation ameliorates lipopolysaccharide-induced a…

Article Inhaled Hydrogen Gas Therapy for Prevention of Lung Transpla…

Article Hydrogen inhalation ameliorates ventilator-induced lung injury

Parkinson is een heel vervelende ziekte waarbij het lichaam aftakelt. Bij sommige patiënten langzaam, maar er zijn ook varianten van Parkinson waarbij de aftakeling vrij snel gaat.

Waterstof therapie kan hier ook helpen, we hebben al gezien dat na een poosje ademen van de waterstof bij sommige mensen de tremor verdwijnt. Verder krijgen mensen door waterstof te gebruiken vaak snel meer energie en minder pijn. Inmiddels loopt ook in Nederland een onderzoek naar het gebruik van waterstof therapie voor Parkinsonpatiënten, en de resultaten zijn in het algemeen erg positief! De uitgebreide beschrijving van de proeven en ervaringen van een aantal deelnemers kunt u terugvinden via Watergas.nu

De H2Booster is nog verder ontwikkeld dan de apparaten die de meeste van deze deelnemers gebruiken, en zal zeker zulke goede resultaten geven bij een eenvoudiger gebruik.

Waterstof therapie kan heel effectief zijn tegen Reuma. Het kan ingeademd worden via een zuurstofslangetje in de neus, de waterstof wordt dan door de longen opgenomen in het bloed, en verspreid zich verder door het lichaam.

 Het wordt dan in het lichaam gebruikt waar het nodig is en zal dan vooral bij ontstekingen al snel verbetering geven. Dit komt door; twee mechanismes. Ten eerste neutraliseert het waterstofmolecuul schadelijke vrije radicalen in het lichaam, zoals het hydrofyt radicaal (OH-) en zo helpt het om het lichaam te ontgiften. Ten tweede geeft Waterstof rechtstreeks energie aan de mitochondriën, de energie fabriekjes van de cellen.

Het werkt zo op een heel zuivere en snelle manier als een extra voedingsstof voor het lichaam, zonder dat het lichaam belast wordt met het verteren van voeding. Juist voor mensen met een chronische aandoening, stress of weinig energie kan dit een enorm positief effect hebben!

Voor reuma is het verder ook van belang dat de waterstof ook ter plekke via de huid kan worden opgenomen, bijvoorbeeld door de waterstof via een grote plastic handschoen door de huid op te laten nemen. De waterstof komt dan ter plekke in het lichaam in een nog hogere concentratie dan wanneer het wordt ingeademd, en kan dan ook lokaal een groter effect hebben. Bovendien valt zo het effect duidelijker op te merken door het verschil te ervaren tussen een arm waarbij de handschoen met waterstof wordt gebruikt en de arm zonder.